Op zoek naar taxatie schilderij?

 
taxatie schilderij
Schilderij taxeren? Wat is de waarde van uw kunst Simonis Buunk.
Voor zowel mondelinge als schriftelijke taxaties gelieve een bericht per mail te sturen en fotos bij te voegen. Een mondelinge taxatie is meestal vanaf fotos te doen. Voor een schriftelijke taxatie wordt u mogelijk uitgenodigd om bij Simonis Buunk langs te komen met uw kunstwerk.
ZEEUWS VEILINGHUIS.
Van een schilderij ontvangen we liever één goede, scherpe foto in hoge resolutie dan meerdere detailfoto's. Voor de beste service ontvangen we ook graag telefoonnummer en adres of woonplaats zo kunnen we beter adviseren over eventueel transport. Tevens verzorgen we taxaties voor verzekering, successie en inboedelverdelingen.
Kunsthandel Galerie R.G. van Driel-Taxatie.
Bent u niet in de gelegenheid met uw kunstwerken naar mijn kunsthandel te komen, dan kunt u mij verzoeken bij u thuis of in uw bedrijf een taxatie aan te vragen; de kosten zijn afhankelijk van de te reizen afstand en het aantal kunstwerken dat moet worden getaxeerd.
Taxaties in Rotterdam kunsthandelaar-info.nl.
Galerie Dick van Straten In en verkoop van schilderijen uit de 19e en 20ste eeuw. Tevens restauratie en taxatie van uw schilderijen, vrijblijvend prijsopgaaf. Bouwman Ivo s-Gravenhage. Gespecialiseerd in nederlandse en franse schilderijen uit eind 19e en eerste helft 20e eeuw.
Iets laten taxeren Veilinghuis De RuiterVeilinghuis De Ruiter.
Over Veilinghuis De Ruiter. Iets laten taxeren. Iets laten taxeren. Gratis taxatie van kunst en antiek. Het gebeurt regelmatig na het opruimen van een zolder, bij een verhuizing of na een erfenisverdeling dat er iets boven water komt waarvan je zegt: Daar moet ik eens naar laten kijken. Een bijzondere vaas, juwelen van een oudtante of een schilderij dat al generaties oud is, aparte kunst of antieke meubelstukken die u niet meeneemt naar uw nieuwe woning.
Taxatie schilderij.
Zou u graag meer informatie willen over de redenen van taxatie of willen weten welke voordelen een taxatie heeft voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De taxateurs van Erkende Inboedel Taxateurs. Alle taxateurs van Erkende Inboedel Taxateurs zijn beëdigd. Dit houdt in dat het taxatierapport van uw schilderij te allen tijde wordt erkend door instanties zoals een verzekeringsmaatschappij.
Kuipers Kunst en Antiek Inkoop Verkoop Taxatie Delden, Twente.
Noord en Zuid Holland. Taxeren van antiek. Sinds jaar en dag taxeren wij antieke objecten en inboedels voor notarissen en klanten. Het uitvoerige taxatierapport kan worden gebruikt door een verzekeringsmaatschappij, maar ook bij inboedelscheidingen of de verdeling van een erfenis.
Taxaties in Alkmaar kunsthandelaar-info.nl.
Kunsthandel Mario Van der Ent Fine Art Amsterdam. In en verkoop alsmede taxatie van schilderijen, aquarellen, tekeningen en grafiek vanoude meesters heden. Tevens advisering, herkomstonderzoek en in en verkoop voor. Drs Marius Sterrenburg Kunsthandel Amsterdam. In de omgeving binnen 60 km.
Veelgestelde vragen over kunstwerken Veelgestelde vragen Organisatie Rijksmuseum.
Voor taxaties kunt u zich wenden tot een veilinghuis, kunsthandelaar of zelfstandig taxateur. Beoordelingen van kunstwerken worden naar beste weten van de betrokken medewerkers van het Rijksmuseum gegeven. De verschafte informatie is auteursrechtelijk beschermd en mag uitsluitend met toestemming van het Rijksmuseum openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd worden.
Notarishuis Arnhem.
Taxaties ten behoeve van veiling. Wanneer u uit particulier bezit goederen wilt laten veilen bij Notarishuis Arnhem, dan kunnen wij hiervoor een kosteloze, vrijblijvende taxatie uitvoeren. Dit kan op afspraak in Duiven wanneer één van onze taxateurs aanwezig, die u kan informeren over de waarde en mogelijke veilingopbrengst van uw object.

Contacteer ons